Денят вече е по-дълъг, слънцето по-ярко, а стайлингът ни още по-цветен.

...
Денят вече е по-дълъг, слънцето по-ярко, а стайлингът ни още по-цветен.
Коментари Харесай

10 неща, които със сигурност ще носим през април

Денят към този момент е по-дълъг, слънцето по-ярко, а стайлингът ни още по-цветен. Това обаче не значи, че нюансите са ярки и наситени. Не, по-скоро продължаваме наклонността с, които елегантно се наместват в дрешника ни, а по-сигналните оставяме единствено като акцент от тоалета.
               

Миди роклите в разнообразни принтове ще се открояват още към този момент през април, когато към този момент дефинитивно сме се разделили с капризния март, в който зимата още се прокрадваше даже и в гардероба ни. Така, че рокли, девойки, доста рокли, и най-често ще ги носим с кецове, тъй като уикендите от дълго време се сляха с homeoffice дрескода ни, нали. А и върху тях постоянно можем да сложим някое класическо яке от кожа или деним, когато не е толкоз топло. Ако още не сте разкрили съвършената пролетна рокля, то сигурно на ще я откриете!
               

През този месец няма да се разделим и с гащеризоните – както тези, които припомнят на работни облекла, по този начин и елегантните модели на флорални принтове, които постоянно изместват красивите рокли и ни разнообразяват, когато не ни се носят дънки. Въпреки това семплите от деним и тишърт или пъстър панталон с елегантна риза остават като basic съчетанията, когато желаеме да заложим на несъмнено.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР